Siirry suoraan sisältöön

Allekirjoitusalustat

Monipuolinen valikoima signotec allekirjoitusalustoja

Signotec allekirjoitusalustojen avulla kuittaat avaimet digitaalisesti. Digitaalinen kuittaus helpottaa ja nopeuttaa avainten, tunnisteiden ja arvoesineiden luovutuksia.

Signotec allekirjoituspadin käyttö yhdessä Servus-Avainhallintaohjelmiston kanssa mahdollistaa avainhallinnan toteuttamisen täysin paperittomasti.

Allekirjoituspadi on saatavilla useassa eri kokovaihtoehdossa aina pienimmästä ainoastaan allekirjoitukseen tarkoitetusta Signotec Sigmasta Delta malliin, jossa voidaan tarkastella ja allekirjoittaa kokonaisia lomakkeita.

Avainhallinta

Sigma

Signotec Sigma on pienin allekirjoitusalusta, jossa on n. 4″ yksivärinen LCD-näyttö.

Resoluutio 320×160 pikseliä. Sigma on saatavilla taustavalolla, tai ilman. Allekirjoitusalusta tallentaa allekirjoituksen jopa 500Hz:n taajuudella ja 1024 painetasolla.

Näytöllä voidaan näyttää myös yksinkertaista grafiikkaa ja tekstitietoja. USB-liitäntä.

Allekirjoitusalusta voidaan valmistaa asiakkaan valitsemalla värillä ja logolla varustettuna.

Delta

Signotec Deltan suuren näytön ansioista allekirjoitettavat dokumentit voidaan näyttää allekirjoitusalustalla kokonaisena A4-dokumenttina. Mukana toimitettavan kynän avulla selaat dokumenttia sujuvasti. Delta on ihanteellinen ratkaisu yrityksille, joissa asiakirjat on luettava ennen niiden allekirjoittamista.

Delta voidaan sijoittaa pöydälle tai se voidaan toimittaa jalustan kanssa. 10,1″ värinäyttö, jonka resoluutio 1280×800 pikseliä. USB-liitäntä.

Magneettiresonanssitekniikka – pinta reagoi vain kynään. Kynän liikkeen tallennus 15mm korkeuteen saakka.

Allekirjoitusalusta voidaan valmistaa asiakkaan valitsemalla värillä ja logolla varustettuna.