Siirry suoraan sisältöön

Allekirjoitusalustat

Avainten sähköiseen kuittaukseen

Allekirjoitusalustat ohjelmiston oheislaitteena.

Signotec allekirjoituspadi yhdessä Servus-ohjelmiston kanssa mahdollistaa avainhallinnan ja lupahallinnon allekirjoitettavien lomakkeiden toteuttamisen paperittomasti.

Allekirjoitusalustan avulla kuittaat avaimet ja muun kuitattavan omaisuuden, sekä lomakkeet. Sähköinen allekirjoitus vähentää tulostettavan paperin tarvetta ja määrää.

Avainhallinta

Signotec Sigma

Resoluutio 320×160 pikseliä. Sigma on saatavilla taustavalolla, tai ilman. Allekirjoitusalusta tallentaa allekirjoituksen jopa 500Hz:n taajuudella ja 1024 painetasolla. Näytöllä voidaan näyttää myös yksinkertaista grafiikkaa ja tekstitietoja. USB-liitäntä.

Signotec Delta

Signotec Deltan suuren näytön ansioista allekirjoitettavat dokumentit voidaan näyttää allekirjoitusalustalla kokonaisena A4-dokumenttina. Mukana toimitettavan kynän avulla selaat dokumenttia sujuvasti. Delta on ihanteellinen ratkaisu yrityksille, joissa asiakirjat on luettava ennen niiden allekirjoittamista.

Delta voidaan sijoittaa pöydälle tai se voidaan toimittaa jalustan kanssa. 10,1″ värinäyttö, jonka resoluutio 1280×800 pikseliä. USB-liitäntä.

Magneettiresonanssitekniikka – pinta reagoi vain kynään. Kynän liikkeen tallennus 15mm korkeuteen saakka.