Siirry suoraan sisältöön

Asekaapit

Kaikille asetyypeille.

Elektroniset asekaapit ovat turvallinen säilytysratkaisuja aseille ja ampumatarvikkeille. SAIK-asekaapit säästävät aikaa ja mahdollistavat nopean pääsyn tietoihin siitä, mitä tietyn aseen kanssa tällä hetkellä tapahtuu.

Asekaapit sopivat käsiaseille, pitkille aseille tai konekivääreille ja erityyppisille aseille – yhdessä yksikössä.

SAIK-kaapit mahdollistavat täyden hallinnan aseiden säilytykseen ja tallennukseen sekä niiden liikkumiseen työntekijöiden kesken. Rakennamme järjestelmiä useille asetyypeille ja -merkeille, jotta ne voidaan säilyttää yhdessä yksikössä koko- ja painoeroista huolimatta.

Kaapin lokerojen sijoittelu ja koko, lisävarusteet ja väri voidaan mukauttaa kaapin koon ja muotoilun mukaan.

Jokainen kaappi, ratkaisusta riippumatta, on varustettu optisella sensorilla.

OPTINEN SENSORI – tarkistaa, onko kaappi vapaa vai varattu. Se estää valtuuttamattoman henkilön avaamasta käytössä olevaa kaappia, sallien vain vapaiden lokerojen käytön uutta asetta varten. Optinen anturi mahdollistaa kaapin käyttöasteen kaksinkertaisen tarkistamisen: etätarkistus ohjelmiston avulla ja suoraan laitteessa – jokaiseen kaappiin ja säilytysnäytölle asennettujen LED:n avulla.

Asekaapit ovat varustettavissa useilla eri tunnistusmekanismilla.

YKSITYISKOHTAISEEN ASEEN TUNNISTAMISEEN: PAINOANTURI – vertaa aseiden ja lippaiden painoa niiden painoon ennen noutoa. Tällöin voidaan arvioida, onko talletettu esine tietty ase, ja vertailla patruunoiden määrää ennen noutoa ja palautuksen yhteydessä.

RFID-ANTENNI – lukee aseeseen kiinnitetyt tunnisteet ja lippaisiin kiinnitetyt QR-koodit.

KAMERA LOKERON SISÄLLÄ – mahdollistaa tallennetun sisällön reaaliaikaisen katselun. Näin voidaan arvioida, onko ase palautettu oikein.

Mahdollistaa erilaisten säilytysratkaisujen sisällyttämisen samaan kaappiin. Sijoitettava asevarastoon. Kaappi voidaan rakentaa yhdelle tai useammalle asetyypille. Tämän lisäksi kaappiin voidaan sisällyttää muita säilytysratkaisuja, kuten lokerot, key in box tai avainpaikkoja.

Kuva alla.

Aselokerot sijoitetaan PN-EN 14450 standardin mukaiseen S1-luokan kassakaappiin. Kassakaappi on ensin avattava, jotta aselokeroille pääsee käsiksi.

Takaa asevaraston ulkopuolella säilytettyjen aseiden turvallisuuden, säilyttäen laitteen käytettävyyden. Ilman niitä rajoituksia, joita holveilla ja kassakaapeilla on.

  • Teräskotelon vakiopaksuus min. 2 mm.
  • Pulverimaalattu millä tahansa RAL-värillä (standardi – RAL 7037).
  • Asennus mahdollista seinään ja seinän syvennyksiin (jos seinämateriaali ei ole kiinteä – laite on asennettava telineeseen).
  • Hätäavaus mukana toimitetuilla patenttiavaimilla.
  • Hälytyssireeni min. 120 dB laukeaa spontaanisti sabotaasitapauksessa (esim. mikäli yritetään irrottaa laite seinästä avaamalla ovi väkisin).
  • Automaattinen ääniohjaus laitetta käytettäessä (lainauksissa, palautuksissa, järjestelmätapahtumissa, varoituksissa ja hälytyksissä.