Siirry suoraan sisältöön

SAIK asekaapit

Kaikille asetyypeille

Kaikkien asetyyppien turvalliseen säilytykseen

Elektroniset asekaapit ovat turvallinen säilytysratkaisuja aseille ja ampumatarvikkeille. SAIK-asekaapit säästävät aikaa ja mahdollistavat nopean pääsyn tietoihin siitä, mitä tietyn aseen kanssa tällä hetkellä tapahtuu.

Asekaapit sopivat käsiaseille, pitkille aseille tai konekivääreille ja erityyppisille aseille – yhdessä yksikössä.

SAIK-kaapit mahdollistavat täyden hallinnan aseiden säilytykseen ja tallennukseen sekä niiden liikkumiseen työntekijöiden kesken. Rakennamme järjestelmiä useille asetyypeille ja -merkeille, jotta ne voidaan säilyttää yhdessä yksikössä koko- ja painoeroista huolimatta.

Kaapin lokerojen sijoittelu ja koko, lisävarusteet ja väri voidaan mukauttaa kaapin koon ja muotoilun mukaan.

SAIK asekaappi ei ole vain aseiden varastointia – se tunnistaa kuka otti tai palautti aseen ja milloin.

Jokainen kaappi, ratkaisusta riippumatta, on varustettu optisella sensorilla.

OPTINEN SENSORI – tarkistaa, onko kaappi vapaa vai varattu. Se estää valtuuttamattoman henkilön avaamasta käytössä olevaa kaappia, sallien vain vapaiden lokerojen käytön uutta asetta varten. Optinen anturi mahdollistaa kaapin käyttöasteen kaksinkertaisen tarkistamisen: etätarkistus ohjelmiston avulla ja suoraan laitteessa – jokaiseen kaappiin ja säilytysnäytölle asennettujen LED:n avulla.

Asekaapit ovat varustettavissa useilla eri tunnistusmekanismilla.

YKSITYISKOHTAISEEN ASEEN TUNNISTAMISEEN: PAINOANTURI – vertaa aseiden ja lippaiden painoa niiden painoon ennen noutoa. Tällöin voidaan arvioida, onko talletettu esine tietty ase, ja vertailla patruunoiden määrää ennen noutoa ja palautuksen yhteydessä.

RFID-ANTENNI – lukee aseeseen kiinnitetyt tunnisteet ja lippaisiin kiinnitetyt QR-koodit.

KAMERA LOKERON SISÄLLÄ – mahdollistaa tallennetun sisällön reaaliaikaisen katselun. Näin voidaan arvioida, onko ase palautettu oikein.

SAIK Asekaappien vakio-ominaisuuksia

  • Teräskotelon vakiopaksuus min. 2 mm.
  • Pulverimaalattu millä tahansa RAL-värillä (standardi – RAL 7037).
  • Asennus mahdollista seinään ja seinän syvennyksiin (jos seinämateriaali ei ole kiinteä – laite on asennettava telineeseen).
  • Hätäavaus mukana toimitetuilla patenttiavaimilla.
  • Hälytyssireeni min. 120 dB laukeaa spontaanisti sabotaasitapauksessa (esim. mikäli yritetään irrottaa laite seinästä avaamalla ovi väkisin).
  • Automaattinen ääniohjaus laitetta käytettäessä (lainauksissa, palautuksissa, järjestelmätapahtumissa, varoituksissa ja hälytyksissä.

Saatavilla olevat mallit