Siirry suoraan sisältöön

SAIK Avainkaapit ja lokerikot

Monipuolinen valikoima avainkaappeja ja lokerikkoja erilaisiin avain- ja arvoesinehallinnan tarpeisiin

SAIK 252 avainta, 10 lokeroa

SAIK-Avainkaapeista ja lokerikoista löydät vaihtoehdot organisaatioon kuin organisaatioon kilpailukykyiseen hintaan. Kaapit suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeisiin. Avainkaapin toiminnallisuuksien ja ulkonäön suhteen voidaan tehdä monia valintoja. Avaimet ja arvoesineet voidaan säilyttää avainrenkaissa tai ja/ tai lokeroissa, kaapin avain/ lokeromäärät voidaan koostaa juuri oikealla määrällä ja koolla, sekä tarvittaessa jättää varaa laajennukselle. Yhden avainkaapin koko voi olla mitä vain 1-300 avainpaikan väliltä ja lokerojen koko voidaan säätää asiakaskohtaisen tarpeen mukaan.

SAIK avainkaapit ja lokerikot on mahdollista tilata Standard RAL värikoodilla, tai RAL väri koodiston mukaisella omalla RAL värillä. Tällöin organisaatio voi valita omaan designiin sopivan värin, sekä halutessaan tilata kaapin oven metallisen oven sijaan lasiovella omalla logo, nimi tai tekstikaiverruksellaan.

Avainkaapit toimitetaan yhdessä Servus-Avainhallintaohjelmiston kanssa. Ohjelmistolla myönnetään yksilölliset oikeudet avainten lainaajille sekä hallitaan ja seurataan reaaliaikaisesti avainhallinnan tapahtumia.

Avaimet säilytetään avainkaapissa metallisessa sinetöidyssä renkaassa, suojattuina yksilöllisillä käyttöoikeuksilla. Vain henkilö jolle on myönnetty käyttöoikeudet kyseiseen avaimeen pystyy ottamaan avaimen kaapista. Avainten lainausaikaa voidaan myös rajata tiettyihin päiviin ja kellonaikoihin kertakäyttöisillä PIN-koodeilla esimerkiksi mökkivuokrausta varten.

SAIK-Avainkaapeilla ja Servus-Ohjelmistolla kaikki avainten käsittelytapahtumat avainten lainauksista, palautuksista ja avainten hallinnasta on käsissäsi reaaliaikaisena.

Avainkaapit on mahdollista tilata myös alkometrillä. Alkometrillä varustetusta kaapista ajoneuvon avaimen saa vain hyväksytyllä alkometrin tuloksella. Yksi alkometri riittää tällöin koko yrityksen ajoneuvokalustoon.

SAIK-Avainkaapit ovat valmistettavissa murtosuojaluokan 2 mukaisesti.

Kaappien sisäänrakennettu kaiutin ohjaa käyttäjää selkeällä suomenkielellä, jolloin käyttäjä tietää toimenpiteet jokaisessa avainlainauksen vaiheessa.

Käyttömukavuutta parantaa suuri ja kestävä kosketusherkkä 7-10 tuumainen näyttö.

Avainten haku voidaan tehdä nimen tai leiman avulla.

Avainhallinta

SAIK-Avainkaappi

SAIK-Avainkaapeissa voidaan säilyttää jopa 300 avainta yhdessä kaapissa. Avainpaikkojen määrä on yksilöllisesti päätettävissä. Avainkaappeja voidaan muokata niin, että avainpaikkojen lisäksi käytössä ovat myös lokerot, lokerot avainpaikalla ja esimerkiksi alkolukko.

SAIK-Avainkaappia hallitaan Servus-Avainhallintaohjelmistolla jolla myönnetään yksilölliset oikeudet avainten lainaajille sekä hallitaan ja seurataan reaaliaikaisesti avainhallinnan tapahtumia.

SAIK automaattinen avainkaappi lasiovella

Avainhallinta

SAIK-lokerikko

SAIK-lokero on suunniteltu muunkin kuin avainten säilytykseen. Lokerojen koko ja määrä on muokattavissa säilytettävän tavaran mukaan tuotantovaiheessa.

SAIK lokerikko