Siirry suoraan sisältöön

Älykkäät SAIK avainkaapit ja lokerikot

Turvallinen, tehokas ja käyttäjäystävällinen tapa hallinnoida avaimia erilaisissa ympäristöissä.

Älykkäät avainkaapit auttavat vähentämään avainten häviämistä, väärinkäyttöä ja parantaa yleistä turvallisuutta ja tehokkuutta avainhallinnassa.

Valitse omasi huolellisesti valmistetuista ja helposti muokattavista avainkaapeista.

Ohjelmalla suunnittelet MC avainkaapin paneelit (avainpaikat ja lokerot), kosketusnäytön koon, lisävarusteet ja kaapin rungon värin logoineen.

SAIK kaapeista ja lokerikoista löytyvät vaihtoehdot organisaatioon kuin organisaatioon. Jokainen kaappi suunnitellaan ja valmistetaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Yhden avainkaapin avainpaikkojen määräksi voit valita mitä vain 1-300 avainpaikan väliltä ja kaappiin voidaan lisätä myös eri kokoisia, ja eri ominaisuuksilla varustettuja lokeroita.

Valitse kaappiin yksilöllinen väri minkä tahansa RAL-värikartan värin mukaan, tai valitse vakiotoimituksen väri. Myös kaapin oveksi voit valita teräs- tai lasioven.

Tavarat säilytetään teräsrunkoisessa kaapissa, suojattuina yksilöllisillä käyttöoikeuksilla. Vain henkilö, jolle on myönnetty käyttöoikeudet kyseiseen avaimeen tai lokeroon voi ottaa tavaran kaapista. Avainten lainausaikaa voidaan myös rajata tiettyihin päiviin ja kellonaikoihin.

Lokerikot soveltuvat esimerkiksi erilaisten käytön seurantaa vaativien tavaroiden ja laitteiden, kuten avainten, matkapuhelinten, kannettavien tietokoneiden, tablettien, työvälineiden ja erilaisten paperidokumenttien säilytykseen.

Kaappeja voidaan varustaa lisävarustein, kuten kohinageneraattorilla, alkolukolla, kameralla, erilaisilla kortinlukijoilla ja esimerkiksi työvälineiden/matkapuhelinten/ tablettien latureilla, jolloin laitteita voidaan samanaikaisesti säilyttää ja ladata.

SAIK-Avainkaapit ovat valmistettavissa murtosuojaluokan 2 mukaisesti.

MC kaapit kootaan tilaajan käyttötarpeen mukaan erillisistä moduuliriveistä. MC 30 ja MC 60 kaapit muodostuvat viidestä moduulirivistä ja suurin MC 120 kaappi kymmenestä rivistä. Kaapin modulaarisuuden ansiosta, käyttötarpeen muuttuessa, kaapin moduuleja voidaan vaihtaa vastaamaan uutta tarvetta. Laajennusvaraa voidaan jättää myös peitepaneeleilla, jolloin kaapin moduuleja voidaan tarvittaessa ottaa käyttöön lisäämällä uusi moduuli peitelevyn tilalle.

Moduulit ovat valittavissa kaapin koosta riippuen seuraavilla vaihtoehdoilla:

✓ Avainmoduuli 3-12 avaimelle ✓ Lokerikko (BOX) moduuli ✓ Minilokerikko (mini BOX) moduuli ✓ Key in box moduuli ✓ Puhelinmoduuli ✓ Peitelevy

Katso esittelyvideo moduulikaapeista:

Varusta kaapista avainkaappi, lokerikko tai näiden yhdistelmä – vaihtoehtoja on monia

Servus Avainhallintaohjelmisto

SAIK-kaapit toimitetaan yhdessä Servus-Avainhallintaohjelmiston kanssa. Ohjelmistolla myönnetään yksilölliset oikeudet avainten lainaajille sekä hallitaan ja seurataan reaaliaikaisesti avainhallinnan tapahtumia. Ohjelmistolla hallitset automaattisten kaappien lisäksi myös avaimet, joita ei ole tarve sijoittaa automaattikaappiin.