Siirry suoraan sisältöön

SAIK kaapit ja lokerikot

Monipuolinen valikoima avainkaappeja ja lokerikkoja erilaisiin tarpeisiin

Yksilöllisiä avainkaappeja ja lokerikkoja

SAIK kaapeista ja lokerikoista löytyvät vaihtoehdot organisaatioon kuin organisaatioon. Jokainen kaappi suunnitellaan ja valmistetaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Yhden avainkaapin avainpaikkojen määräksi voit valita mitä vain 1-300 avainpaikan väliltä ja kaappiin voidaan lisätä myös eri kokoisia, ja eri ominaisuuksilla varustettuja lokeroita, tarpeen mukaan. Voit valita kaappiin yksilöllisen värin minkä tahansa RAL-värikartan värin mukaan, tai valita vakiotoimituksen värin. Myös kaapin oveksi voit valita teräs- tai lasioven.

Turvallisuutta

Tavarat säilytetään teräsrunkoisessa kaapissa, suojattuina yksilöllisillä käyttöoikeuksilla. Vain henkilö, jolle on myönnetty käyttöoikeudet kyseiseen avaimeen tai lokeroon voi ottaa tavaran kaapista. Avainten lainausaikaa voidaan myös rajata tiettyihin päiviin ja kellonaikoihin.

Lokerikot soveltuvat esimerkiksi avainten, matkapuhelinten, kannettavien tietokoneiden, tablettien, aseiden ja erilaisten paperidokumenttien säilytykseen.

Kaappeja voidaan varustaa lisävarustein, kuten kohinageneraattorilla, alkolukolla, kameralla, erilaisilla kortinlukijoilla ja esimerkiksi matkapuhelin/ tablettien latureilla, jolloin laitteita voidaan samanaikaisesti säilyttää ja ladata.

SAIK-Avainkaapit ovat valmistettavissa murtosuojaluokan 2 mukaisesti.

Varusta kaapista avainkaappi, lokerikko tai näiden yhdistelmä – vaihtoehtoja on monia

MC kaapit kootaan tilaajan käyttötarpeen mukaan erillisistä moduuliriveistä. MC 30 ja MC 60 kaapit muodostuvat viidestä moduulirivistä ja suurin MC 120 kaappi kymmenestä rivistä. Kaapin modulaarisuuden ansiosta, käyttötarpeen muuttuessa, kaapin moduuleja voidaan vaihtaa vastaamaan uutta tarvetta. Laajennusvaraa voidaan jättää myös peitepaneeleilla, jolloin kaapin moduuleja voidaan tarvittaessa ottaa käyttöön lisäämällä uusi moduuli peitelevyn tilalle.

Moduulit ovat valittavissa kaapin koosta riippuen seuraavilla vaihtoehdoilla:

✓ Avainmoduuli 3-12 avaimelle ✓ Lokerikko (BOX) moduuli ✓ Minilokerikko (mini BOX) moduuli ✓ Key in box moduuli ✓ Puhelinmoduuli ✓ Peitelevy

Sähköiset avainkaapit tarjoavat lisäturvallisuutta perinteisiin avainkaappeihin verrattuna. Niissä on vahvat lukitusmekanismit ja hälytysjärjestelmä, joka voi varoittaa, jos joku yrittää murtautua niihin.

Voit antaa käyttöoikeudet tietyille henkilöille ja vapauttaa resursseja avainten luovutuksissa.

Kuka on käyttänyt avainta ja milloin. Missä avain on nyt? Tämä on hyödyllistä kun tarvitaan tarkkaa kirjanpitoa avainten käytöstä.

Määritä aikavälit joiden puitteissa avaimet ovat käytettävissä.

Vaikka sähköiset avainkaapit saattavat tuntua aluksi kalliilta investoinnilta, ne säästävät aikaa ja rahaa pitkällä aikavälillä, kun avainten hallinta sujuu tehokkaammin.

Hätätilanteissa nopea pääsy avaimiin.

Avainhallintaohjelmisto

SAIK-kaapit toimitetaan yhdessä Servus-Avainhallintaohjelmiston kanssa. Ohjelmistolla myönnetään yksilölliset oikeudet avainten lainaajille sekä hallitaan ja seurataan reaaliaikaisesti avainhallinnan tapahtumia.