Siirry suoraan sisältöön

Henkilökorttitilaukset

Korttituotanto

Organisaatiosi yksilölliset henkilö- ja vieraskortit

Servus-Ohjelmistoratkaisut I Tuotteet I Henkilökorttituotanto

Vapaasti suunniteltavat kortit

Organisaation henkilöstön ja vierailijoiden erottaminen on organisaation turvallisuuden kannalta merkittävä tekijä. Henkilöstö-, vieras ja partnerkorttien avulla henkilöt tunnistetaan organisaation tiloissa.

Servus-ohjelmalla organisaatio voi suunnitella erilaisia korttimalleja organisaation omalla graafisella ilmeellä. Korttityyppejä voidaan luoda erilaisia, kuten vierailijakortit, partnerkortit ja henkilöstökortit. Kortit voidaan tarpeen mukaan sitoa esimerkiksi organisaation yksiköihin, jolloin käytössä voi olla jopa täysin yksikkökohtainen, oma graafinen ilme.

Servuksen korttiohjelman avulla käyttäjä voi vapaasti suunnitella kortin ulkoasun (fontit, värit) ja korttiin tulostettavat kentät, sekä lisätä henkilön kuvan sekä kortin taustakuvan. Myös korttien maateriaalit ovat valittavissa perinteisitä muovisista korteista ekologisiin uudelleenkirjoittaviin kortteihin. Korttipohjat voidaan toimittaa esipainatettuina organisaation graafisella ilmeellä.

Löydätkö helposti tiedot tehdyistä henkilökorteista ja kulkukorttitilauksista?

Servus-Korttituotannolla hallitset organisaation korttitilaukset, sekä tiedon tulostetuista ja kadonneista korteista. Ohjelman avulla huolehdit myös korttien laskutuksen.

Korttien tilausta vaivattomasti sähköisellä lomakkeella

Servus-Korttitilauslomakkeen avulla henkilökorttien tulostus toteutetaan sähköisellä korttitilauslomakkeella, jolloin henkilökorttien hakemusten käsittelyyn ja korttien tulostamiseen käytettyä aikaa saadaan vähennettyä tuntuvasti.

Kortin hakija voi tarkistaa itse kortin tiedot, täyttää puuttuvat ja ottaa valokuvan ennen kortin siirtymistä tarkistukseen ja tuotantoon.

Korttitulostusohjelma kuuluu osana vierailujen lupahallinto ja vieraskirjaohjelmia, mutta ohjelma on käytettävissä myös erillisenä korttituotanto-ohjelmana.