Siirry suoraan sisältöön

Henkilökortit

Henkilökorttituotanto

Organisaatiosi yksilölliset henkilö- ja vieraskortit

Korttityypit eri tilanteisiin

Organisaation henkilöstön ja vierailijoiden erottaminen on organisaation turvallisuuden kannalta merkittävä tekijä. Henkilöstö-, vieras ja partnerkorttien avulla henkilöt tunnistetaan organisaation tiloissa.

Servus-ohjelmalla organisaation käytössä voi olla erilaisia korttimalleja, omalla graafisella ilmeellä. Korttityyppejä voi olla käytössä erilaisia, kuten vierailijakortit, partnerkortit ja henkilöstökortit. Kortit voidaan tarpeen mukaan sitoa esimerkiksi organisaation yksiköihin, jolloin käytössä voi olla jopa täysin yksikkökohtainen, oma graafinen ilme.

Korttien maateriaalit ovat valittavissa perinteisitä muovisista korteista ekologisiin uudelleenkirjoittaviin kortteihin. Korttipohjat voidaan toimittaa myös esipainatettuina organisaation graafisella ilmeellä.

Vapauta käsittelijän aikaa Korttituotannon avulla

Mikäli korttien käsittelijän aikaa halutaan vapauttaa muihin tehtäviin, Servus-Korttituotanto mahdollistaa korttitilaukset perinteisen käsittelyvaiheen sijaan. Korttituotannossa kortin tilaaja täydentää kortin tiedot käsittelyä varten.

Servus-Korttitituotannossa korttien tilaus tehdään sähköisen korttitilauslomakkeen avulla, jolloin henkilökorttien hakemusten käsittelyyn ja korttien tulostamiseen käytettyä aikaa saadaan vähennettyä tuntuvasti.

Kortin hakija voi tarkistaa itse kortin tiedot, täydentää puuttuvat ja lisätä valokuvan ennen kortin siirtymistä tarkistukseen ja tuotantoon.