Siirry suoraan sisältöön

Servus Avainhallinta

Tiedätkö kenen hallussa organisaatiosi avaimet ovat?

Servus-Ohjelmistoratkaisut I Tuotteet I Avainhallinta

Turvallista avainhallintaa

Avainturvallisuus kattaa huolellisen avainten hallinnan ja -säilytyksen. Yrityksen huolellinen avainturvallisuus on erittäin tärkeää, etenkin yrityksissä joissa säilytetään ulkopuolisia avaimia. Toimitko esimerkiksi kiinteistöhuollossa, kotisairaanhoidossa tai muunlaisessa yrityksessä jonka hallussa on paljon asiakkaiden avaimia? Tai onko organisaatiossasi useita kiinteistöjä joiden avainten hallinta on vastuullasi?

Servus-Ohjelmistolla avainturvallisuuteen voidaan vaikuttaa usealla eri tavalla. Avainten hallinta voidaan suorittaa selainpohjaisella ohjelmistolla, jolloin pystytään seuraamaan sitä, kenen hallussa avaimet ovat ja onko avaimia jäänyt palauttamatta, hallita lukostot sekä luovuttaa ja palauttaa avaimia käyttötarpeen mukaan allekirjoitetulla kuittauslomakkeella. Lomakkeet voivat olla tarvittaessa täysin sähköiset, jolloin avainten lainauksesta tehdään SMS- tai sähköpostivahvistus ja paperilomakkeet voidaan tulostaa vain tarvittaessa. Jopa kentällä tapahtuvat mahdolliset avainten eteenpäin luovutukset saadaan kuitattua reaaliajassa järjestelmään mobiililainauksen avulla.

Turvallisuuteen voidaan vaikuttaa myös toteuttamalla avainhallinta täysin kontaktivapaasti Tähän tarjoaa ratkaisun avinhallinnan itsepalvelukioskit.

Avainhallintaohjelman lisäksi avainhallintakokonaisuuteen voidaan liittää erilaisia oheislaitteita, kuten RFID ja NFC-tagejä, lukijoita, allekirjoitusalustoja, QR- ja viivakoodi-lukijoita, sekä esimerkiksi sähköiset avainkaapit, jolloin avaimia voidaan säilyttää lukitussa avainkaapissa ja luovuttaa ennalta määritellyin käyttöoikeuksin.

Markkinoiden monipuolisin avainhallinta ja oheislaitteet

Servus-Ohjelmistolla hallitset avaimet, niiden lainaukset ja palautukset, sekä uusien avainten tilaukset. Vastuun avaimista voit jakaa organisaatiossasi eri yksiköille tai kohteiden vastuuhenkilöille. On yrityksesi siis pieni taikka suuri, toimialasta riippumatta, Servuksella hallinnoin koko organisaation avainhallinnan joko keskitetysti tai hajautetusti esimerkiksi eri toimipisteiden ja paikkakuntien välillä. Tapahtumat kirjautuvat ohjelmaan aina reaaliajassa.

Servus-Avainhallinta
Näet tilannekuvan koko organisaatiosta, tai yksittäisestä kohteesta, sekä saat ilmoitukset poikkeamista.

Nopea sähköinen tunnistus:

  • Henkilö-, ID-/ ajokortilla
  • Kulunvalvontatunnisteella
  • Avain RFID- tai NFC-tunnisteella

Oheislaitteet

Servus-Avainhallinta yhdessä oheislaitteiden kanssa muodostavat kokonaisuuden jolla hallinnoit avaimia turvallisesti ja nopeasti. Löydät reaaliaikaisen tiedon avaimista ja lainaat avaimia jopa kentällä. Äärimmäisen yksinkertaista ja nopeaa!

Katso oheislaitteet alta.

Älykkäät avainkaapit

Sähköinen allekirjoitus

Tunnisteet