Siirry suoraan sisältöön

Servus Avainhallinta/

kuitattavan materiaalin hallinta

Hallitse avaimet, avaintägit, puhelimet tai mikä tahansa muu kuitattava materiaali.

Ottaisitko haltuun koko avainhallintaprosessin?

Ohjelmisto liiketoimintaan kuin liiketoimintaan

On yrityksesi pieni taikka suuri, toimialasta riippumatta, Servuksella hallitset avaimet joko keskitetysti tai hajautetusti esimerkiksi eri toimipisteiden ja paikkakuntien välillä.

Ohjelmistomme käyttäjiä ovat esimerkiksi kiinteistöhuollon, isännöinnin, teollisuuden, julkishallinnon, koulutuksen, IT- ja viestinnän, turvallisuuspalvelujen yritykset ja organisaatiot.

Kuitattavan materiaalin reaaliaikaista hallintaa

Servus-Avainhallinnan avulla voit unohtaa lainaustietojen etsimisen lainauskuittauksia pursuavista kansioista tai irrallisista paperilapuista. Ohjelmistolla näet reaaliaikaisesti onko jokin avain tai muu kuittauksen vaativa materiaali lainassa ja kenen hallussa se on. Ohjelma pitää huolen myös siitä, että avaimen lainaushistoria löytyy nopeasti, yhdestä paikasta.

Ohjelman käyttöliittymä on helppokäyttöinen ja tieto on nopeasti löydettävissä ja käytettävissä. Ohjelmiston erittäin monipuolisten hakutoimintojen avulla haet tiedon nopeasti ja täsmällisesti.

Servus-Avainhallintaohjelmistolla lainattava materiaali voi olla mitä tahansa kuittauksen vaativaa, esimerkiksi laitteet, työkalut, tietokoneet, ajoneuvot tai muut omaisuuserät, jotka on lainattu henkilökunnalle tai asiakkaille ja jotka on palautettava myöhemmin. Ohjelmiston avulla seuraat materiaalin käyttöhistoriaa, pidät kirjaa siitä, missä materiaali on ja kuka vastaa siitä.

Laajempaa käyttöä lisälaitteiden avulla

Yhdistä ohjelmistoon näppärät lisälaitteet joiden avulla avainhallinta on nopeaa ja erittäin vaivatonta