Siirry suoraan sisältöön

Servus Avainhallinta

Tiedätkö kenen hallussa organisaatiosi avaimet ovat?

Servus-Ohjelmistoratkaisut I Tuotteet I Avainhallinta

Turvallista avainhallintaa

Avainturvallisuus kattaa huolellisen avainten hallinnan ja -säilytyksen. Yrityksen huolellinen avainturvallisuus on erittäin tärkeää, etenkin yrityksissä joissa säilytetään ulkopuolisia avaimia. Toimitko esimerkiksi kiinteistöhuollossa, kotisairaanhoidossa tai muunlaisessa yrityksessä jonka hallussa on paljon asiakkaiden avaimia? Tai onko organisaatiossasi useita kiinteistöjä joiden avainten hallinta on vastuullasi?

Servus-Ohjelmistolla avainturvallisuuteen voidaan vaikuttaa usealla eri tavalla. Avainten hallinta voidaan suorittaa selainpohjaisella ohjelmistolla, jolloin pystytään seuraamaan sitä, kenen hallussa avaimet ovat ja onko avaimia jäänyt palauttamatta, hallita lukostot sekä luovuttaa ja palauttaa avaimia käyttötarpeen mukaan allekirjoitetulla kuittauslomakkeella. Lomakkeet voivat olla tarvittaessa täysin sähköiset, jolloin avainten lainauksesta tehdään SMS- tai sähköpostivahvistus ja paperilomakkeet voidaan tulostaa vain tarvittaessa. Jopa kentällä tapahtuvat mahdolliset avainten eteenpäin luovutukset saadaan kuitattua reaaliajassa järjestelmään mobiililainauksen avulla.

Turvallisuuteen voidaan vaikuttaa myös toteuttamalla avainhallinta täysin kontaktivapaasti Tähän tarjoaa ratkaisun avinhallinnan itsepalvelukioskit.

Avainhallintaohjelman lisäksi avainhallintakokonaisuuteen voidaan liittää erilaisia oheislaitteita, kuten RFID ja NFC-tagejä, lukijoita, allekirjoitusalustoja, QR- ja viivakoodi-lukijoita, sekä esimerkiksi sähköiset avainkaapit, jolloin avaimia voidaan säilyttää lukitussa avainkaapissa ja luovuttaa ennalta määritellyin käyttöoikeuksin.

Markkinoiden monipuolisin avainhallinta ja oheislaitteet

Servus-Ohjelmistolla hallitset avaimet, niiden lainaukset ja palautukset, sekä uusien avainten tilaukset. Vastuun avaimista voit jakaa organisaatiossasi eri yksiköille tai kohteiden vastuuhenkilöille. On yrityksesi siis pieni taikka suuri, toimialasta riippumatta, Servuksella hallinnoin koko organisaation avainhallinnan joko keskitetysti tai hajautetusti esimerkiksi eri toimipisteiden ja paikkakuntien välillä. Tapahtumat kirjautuvat ohjelmaan aina reaaliajassa.

Servus-Avainhallinta
Näet tilannekuvan koko organisaatiosta, tai yksittäisestä kohteesta, sekä saat ilmoitukset poikkeamista.

Nopea sähköinen tunnistus:

  • Henkilö-, ID-/ ajokortilla
  • Kulunvalvontatunnisteella
  • Avain RFID- tai NFC-tunnisteella

Oheislaitteet

Servus-Avainhallinta yhdessä oheislaitteiden kanssa muodostavat kokonaisuuden jolla hallinnoit avaimia turvallisesti ja nopeasti. Löydät reaaliaikaisen tiedon avaimista ja lainaat avaimia jopa kentällä. Äärimmäisen yksinkertaista ja nopeaa!

Katso oheislaitteet alta.


Automaattiset SAIK avainkaapit
Signotec Sigma allekirjoituspadi
tunnisteet
Tunnisteet helpottavat avainten tunnistusta ja seurantaa

SAIK automaattiset avainkaapit ja lokerikot valmistetaan asiakkaan tarpeiden mukaan.

SAIK avainkaapeissa päätät vapaasti haluamasi varustelun. Avainpaikkoja ja eri kokoisia lokeroita voidaan yhdistää yhteen ja samaan ratkaisuun – ja jättää tarvittaessa etukäteen laajennusvaraa.

Lisätietoa avainkaapeista ja lokeroista täältä.

Digitaalinen kuittaus helpottaa ja nopeuttaa avainten ja tunnisteiden luovutuksia. Allekirjoituspadin avulla avainhallinta voidaan toteuttaa täysin digitaalisesti.

Lue lisää allekirjoitusalustoista täältä.

Onko organisaatiossasi tarvetta merkitä avaimia tai laitteita? Mikäli avaimia liikkuu paljon ja ne ovat useiden eri henkilöiden hallussa, on suositeltavaa merkitä ne. Myös silloin, jos organisaatiossa on tarve seurata avainten käyttöä tarkemmin ja halutaan tunnistaa yksittäisiä avaimia luotettavammin sekä helpommin, on avainten merkitseminen tarpeellista.

Servus-ohjelmistossa pystyt hyödyntämään RFID (RFID ja NFC) ja viivakoodeja (viivakoodi ja QR-koodi). Servus mobiilisovelluksen avulla NFC-koodeja voidaan lukea myös Android älypuhelimella.

Kauttamme RFID, NFC-tagit ja lukijat sekä viivakoodi- ja QR-koodilukijat.