Skip to content

Servus Key Management/

management of material to be signed

Manage keys, key fobs, phones or any other material to be signed.

Ottaisitko haltuun koko avainhallintaprosessin?

Software for all business

Whether your company is big or small, regardless of industry, with Servus You manage the keys either centrally or decentralized, for example between different locations.

The users of our software are, for example, companies and organizations in property maintenance, housekeeping, industry, public administration, education, IT and communication andsecurity services.

Real-time management of the material to be signed

Servus-Avainhallinnan avulla voit unohtaa lainaustietojen etsimisen lainauskuittauksia pursuavista kansioista tai irrallisista paperilapuista. Ohjelmistolla näet reaaliaikaisesti onko jokin avain tai muu kuittauksen vaativa materiaali lainassa ja kenen hallussa se on. Ohjelma pitää huolen myös siitä, että avaimen lainaushistoria löytyy nopeasti, yhdestä paikasta.

Ohjelman käyttöliittymä on helppokäyttöinen ja tieto on nopeasti löydettävissä ja käytettävissä. Ohjelmiston erittäin monipuolisten hakutoimintojen avulla haet tiedon nopeasti ja täsmällisesti.

Servus-Avainhallintaohjelmistolla lainattava materiaali voi olla mitä tahansa kuittauksen vaativaa, esimerkiksi laitteet, työkalut, tietokoneet, ajoneuvot tai muut omaisuuserät, jotka on lainattu henkilökunnalle tai asiakkaille ja jotka on palautettava myöhemmin. Ohjelmiston avulla seuraat materiaalin käyttöhistoriaa, pidät kirjaa siitä, missä materiaali on ja kuka vastaa siitä.

Wider use with additional devices

Connect smart accessories to the software, which make key management fast and very effortless