Skip to content

Servus vierailujen lupahallinto

Hallitse vierailulupaprosessi tietoturvallisesti

Paranna organisaation turvallisuutta, tehokkuutta ja anna ammattimainen vaikutelma vierailijoille

Vierailujen lupahallinto on tärkeä osa organisaation turvallisuutta, tilojen hallintaa ja toiminnan tehokkuutta. Se auttaa varmistamaan, että oikeat henkilöt pääsevät oikeisiin paikkoihin oikeaan aikaan ja että tilojen käyttö on hallittua ja turvallista.

Positiivinen tunnelma

Vähennä ruuhkaa ja jonotusta vastaanotossa tai sisäänkäynneillä. Tehokas vierailujen lupahallinta luo ammattimaisen vaikutelman vierailijoille ja parantaa organisaation mainetta.

Vierailijat arvostavat sujuvaa ja nopeaa ilmoittautumisprosessia, mikä parantaa asiakaskokemusta.

Ilmoitusluonteinen vierailu vai vierailu turvaluokiteltuun tilaan – hallintaa ja turvallisuutta

Servus vierailujen lupahallintaohjelmistolla hallitset vierailut niin turvaluokittelemattomiin, kuin turvaluokiteltuihin tiloihin.

Vieraskirja tarjoaa helpon ja kevyen tavan kirjata vierailut ilmoitusluontoisesti ilman erillistä lupakäsittelyä. Tee vierailuilmoitus, kirjaa vieraat sisään, näe vierailijatilanne, tulosta vierailijakortit ja tuota raportit toteutuneista vierailuista.

Organisaatiot, joilla vierailut kohdistuvat turvaluokiteltuihin tiloihin, saavat Servus vierailulupien hallintaohjelmistolla käyttöönsä kokonaisvaltaisen lupahallintajärjestelmän täydellisellä lupakäsittelyprosessilla varustettuna, turvallisuuden ja tilojen hallinnan varmistamiseksi.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin sovitaan esittely. Yhteystietomme löydät here!