Skip to content

Signotec allekirjoitusalustojen avulla kuittaat digitaalisella allekirjoituksella lomakkeet, avaimet ja muun kuitattavan omaisuuden. Digitaalinen kuittaus helpottaa ja nopeuttaa avainten, tunnisteiden ja arvoesineiden luovutuksia, sekä vähentää tulostettavan paperin tarvetta ja määrää.

Signotec allekirjoituspadin käyttö yhdessä Servus-ohjelmiston kanssa mahdollistaa avainhallinnan ja lupahallinnon allekirjoitettavien lomakkeiden toteuttamisen paperittomasti

The signature pad is available in several different sizes, from the smallest Signotec Sigma, intended only for signatures, to the Delta model, which can be used to view and sign entire forms.

Avainhallinta

Sigma

Signotec Sigma on pienin allekirjoitusalusta, jossa on n. 4″ yksivärinen LCD-näyttö.

Resoluutio 320×160 pikseliä. Sigma on saatavilla taustavalolla, tai ilman. Allekirjoitusalusta tallentaa allekirjoituksen jopa 500Hz:n taajuudella ja 1024 painetasolla.

Näytöllä voidaan näyttää myös yksinkertaista grafiikkaa ja tekstitietoja. USB-liitäntä.

Allekirjoitusalusta voidaan valmistaa asiakkaan valitsemalla värillä ja logolla varustettuna.

Delta

Signotec Deltan suuren näytön ansioista allekirjoitettavat dokumentit voidaan näyttää allekirjoitusalustalla kokonaisena A4-dokumenttina. Mukana toimitettavan kynän avulla selaat dokumenttia sujuvasti. Delta on ihanteellinen ratkaisu yrityksille, joissa asiakirjat on luettava ennen niiden allekirjoittamista.

Delta voidaan sijoittaa pöydälle tai se voidaan toimittaa jalustan kanssa. 10,1″ värinäyttö, jonka resoluutio 1280×800 pikseliä. USB-liitäntä.

Magneettiresonanssitekniikka – pinta reagoi vain kynään. Kynän liikkeen tallennus 15mm korkeuteen saakka.

Allekirjoitusalusta voidaan valmistaa asiakkaan valitsemalla värillä ja logolla varustettuna.