Siirry suoraan sisältöön

Servus-ohjelmisto

Alta löydät valikoiman ohjelmistoratkaisuistamme

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on white.jpg

Täysin kotimainen tuoteperhe

Servus-ohjelmiston on kehittänyt vuonna 1986 perustettu kotimainen yritys Kvaliteam Oy. Yrityksen kotipaikka on vuodesta 1996 ollut Vihdin Nummelassa. Ensimmäinen Servus-ohjelmisto on toimitettu jo vuonna 1990.Tuolloin ohjelmisto kulki nimellä SDS Servus Data Systems.

Asiakaslähtöistä ohjelmistokehitystä

Aivan alusta asti ohjelmistoa on kehitetty yhdessä asiakkaidemme kanssa. Ominaista meille on pitkät ja luottamukselliset asiakassuhteet. Olemme saaneet erityistä kiitosta nopeasta ja asiakasta kuuntelevasta reagoinnista ohjelmiston kehittämisessä, käyttäjien tukipalveluissa ja ongelmatilanteiden ratkaisemisessa. Ohjelmistomme avulla haluamme tuoda laadukkaan työkalun asiakasyritystemme turvallisuustilanteen hallintaan.

Asiakaskuntamme koostuu julkishallinnon organisaatioista, -laitoksista, kaupungeista, kunnista, seurakunnista ja yrityksistä.

Vahva toimija ohjelmistomarkkinoilla

Tuotteemme ovat laadukkaita ja monipuolisia, sekä integroitavissa olemassa oleviin järjestelmiin, kuten HR, AD ja kulunvalvontaan. Servus on ainut kotimainen ohjelmisto jossa organisaatio voi samalla tietokannalla käyttää useita eri ohjelmaratkaisuja samanaikaisesti. Käytössä voi siis olla yksi tai useampi Servus-ohjelmatuote ja niiden käyttö voi olla hajautettu organisaation sisällä eri yksiköille.

Tänä päivänä Servus-ohjelmisto on vahva tuote ohjelmistomarkkinoilla. Pyrkimyksemme on olla luotettava, osaava ja yhteistä toimintaa tukeva yhteistyökumppani.

Turvallisuustoimintamme perusta on KATAKRI:n mukaisesti auditoitu turvallisuuskäytäntö.

Servus


Asiakkaitamme