Siirry suoraan sisältöön

Servus-ohjelmisto

Alta löydät valikoiman ohjelmistoratkaisuistamme

Servus-Ohjelmistoratkaisut I Tuotteet

Täysin kotimainen tuoteperhe

Servus-ohjelmiston on kehittänyt vuonna 1986 perustettu kotimainen yritys Kvaliteam Oy. Yrityksen kotipaikka on vuodesta 1996 ollut Vihdin Nummelassa. Ensimmäinen Servus-ohjelmisto on toimitettu jo vuonna 1990.Tuolloin ohjelmisto kulki nimellä SDS Servus Data Systems.

Asiakaslähtöistä ohjelmistokehitystä

Aivan alusta asti ohjelmistoa on kehitetty yhdessä asiakkaidemme kanssa. Ominaista meille on pitkät ja luottamukselliset asiakassuhteet. Olemme saaneet erityistä kiitosta nopeasta ja asiakasta kuuntelevasta reagoinnista ohjelmiston kehittämisessä, käyttäjien tukipalveluissa ja ongelmatilanteiden ratkaisemisessa. Ohjelmistomme avulla haluamme tuoda laadukkaan työkalun asiakasyritystemme turvallisuustilanteen hallintaan.

Asiakaskuntamme koostuu julkishallinnon organisaatioista, -laitoksista, kaupungeista, kunnista, seurakunnista ja yrityksistä.

Vahva toimija ohjelmistomarkkinoilla

Tuotteemme ovat laadukkaita ja monipuolisia, sekä integroitavissa olemassa oleviin järjestelmiin, kuten HR, AD ja kulunvalvontaan. Servus on ainut kotimainen ohjelmisto jossa organisaatio voi samalla tietokannalla käyttää useita eri ohjelmaratkaisuja samanaikaisesti. Käytössä voi siis olla yksi tai useampi Servus-ohjelmatuote ja niiden käyttö voi olla hajautettu organisaation sisällä eri yksiköille.

Tänä päivänä Servus-ohjelmisto on vahva tuote ohjelmistomarkkinoilla. Pyrkimyksemme on olla luotettava, osaava ja yhteistä toimintaa tukeva yhteistyökumppani.

Turvallisuustoimintamme perusta on KATAKRI:n mukaisesti auditoitu turvallisuuskäytäntö.

Servus
Vierailujen hallinta

Vierailujen lupahallinnointi/ Vieraskirja

Ohjelma yrityksille ja organisaatioille, joilla on tarve hallinnoida vierailuja ja pääsyoikeuksia eri turvallisuusvyöhykkeillä ja tulostaa ja hallinnoida vierailudokumentit.

Avainhallinta

Avainhallinta

Avainten hallinnointi; lainaus, palautus sekä uusien avainten tilaus – kaikki reaaliajassa. Myös lukostojen hallinta. Avainhallintaohjelmaa voit käyttää yhdessä tai erikseen automaattisten avainkaappien kanssa.

Servus Turvallisuusselvitykset

Turvallisuusselvitysten hallinnointi

Turvallisuusselvitysten sähköiseen hallinnointiin.

Liitettävissä Vierailujen lupahallintoon, saapuvien vieraiden/ partnereiden turvallisuusselvityksen tila on aina saatavilla, eikä selvittämättömiä henkilöitä päästä kirjaamaan yrityksen tiloihin.

Henkilökorttituotanto

Henkilökorttituotanto

Henkilökorttimallien luominen, korttien tulostaminen, sekä tulostettujen korttien laskuttaminen.

Lomakkeet

Lomakkeet

Vapaasti suunniteltavat sähköiset lomakkeet esimerkiksi tapahtumailmoitusten ja niiden jatkokäsittelyä varten, salassapitolomakkeet ym.

helpdesk

Helpdesk

Palvelupyyntöjen vastaanotto ja edelleen lähetys.

Valvomo

Servus-Tapahtumaraportoinnin avulla kirjaat poikkeamat ja muut huomiota tarvitsevat tapahtumat.

Ohjautuvatko hälytykset automaattisesti eteenpäin? Onko tapahtumien raportointi ajan tasalla?